Download Contoh Surat Rasmi Dan Kertas Kerja Perniagaan Bagi Memudahkan Kerja Anda

Sanggupkan kita KEKAL LEMBAB dan biarkan KERJA SEMAKIN BERTIMBUN?

Contoh surat-surat penting rasmi dan tidak rasmi, kenali format surat rasmi, kertas kerja rancangan perniagaan, soalan peperiksaan dan macam2 lagi tugas hakiki kita..

Ramai yang selalu merungut kerja berlambak, banyak surat dan kertas kerja nak kena siapkan tapi tak ada template nak rujuk.

Adakah anda juga menghadapi masalah yang sama?

Hanya gunakan software Carikata 5.0 ini, masalah anda selesai.

“e-Pustaka” adalah SALAH SATU daripada 6 perisian utama dalam Produk Carikata 5.0. Ada lagi 5 software power dalam Carikata 5.0 Edisi Premium.

“e-Pustaka” adalah koleksi contoh2 surat(Template) yg boleh edit. Memang senang kerja… COPY >> EDIT >> SIAP!

Pelbagai contoh surat dan dokumen berkaitan ada dalam perisian ini. Boleh tengok video cara penggunaan “e-Pustaka” di sini.

SEMPENA pelancaran produk terbaru ni.. kami nak OFFER 100 unit je dgn Harga tak masuk akal.

Nak beli dgn harga “Direct Supplier”?? Hubungi kami.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *