Garis Merah Di Word Ganggu Kerja Anda?

Microsoft Word adalah perisian yg kita guna walaupun menaip dalam Bahasa Melayu. Masalahnya MS Word semak salah eja dalam Bahasa Inggeris, habis semua perkataan Bahasa Melayu naik garis merah.

Sanggupkah anda PITAM bila banyak Perkataan BERTANDA MERAH masa menaip dalam BAHASA MELAYU?

Anda pun pernah rasa? Nak menaip pun rasa terganggu, itu belum nak check ejaan lagi, sampai pening di buatnya. Lagi kronik, lepas print baru nampak ejaan yang salah, kena buat kerja 2 3 kali.

Nak elak perkara sebegini berlaku?

Gunakan Carikata 5.0 Edisi Premium..software ni ada modul “Semak Eja”, semak ejaan setiap perkataan secara automatik.

Tengok demo video di sini, mudah sangat. Kalau ‘typo’ pun, software buat quick autocorrect! Memang mudah kerja dan cepat. Demo ni untuk 1 modul je, ada lagi 5 modul power anda boleh dapat sekali.


SEMPENA pelancaran produk terbaru ni.. kami nak OFFER 100 unit je dgn Harga tak masuk akal.

Nak beli dengan harga “Direct Supplier”?? Hubungi kami.

Whatsapp   “carikata” ke 013-634 2828

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *