PELANCARAN VERSI TERKINI!!! CARIKATA 5.0 – EDISI TERKINI 2017

carikata premium 2017

CARIKATA EDISI PREMIUM !!

 

Carikata 5.0 adalah kompilasi 6 produk terbaik kami yg telah kami bangunkan sejak tahun 2010.

Carikata Edisi 5.0 ini mengandungi :-

1) E-KAMUS

Carikata 5.0 disetakan 18 jenis kamus. Kamus Inggeris, Kamus Bahasa Melayu, Kamus English-Malay, Kamus Kejuteraan, Kamus Perubatan, Kamus komputer, Kamus matematik.. dan banyak lagi. Anda boleh jimat ribuan ringgit.

Mencari makna tak perlu nak selak kamus yang tebal-tebal lagi, hanya taip dan makna terus keluar. Mudah kan?

2) E-PUSTAKA

Pelbagai contoh (Template) dokumen seperti kertas cadangan,rancangan perniagaan, kertas soalan peperiksaan, report dan banyak lagi. Tak perlu dah nak “google” cari, semua dah tersedia. Tinggal “Copy”, “Edit” dan “Paste” je.

 

3) E-TERJEMAH

Nak terjemah ayat atau perenggan Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris dalam masa tak sampai 10 saat? Hanya Copy semua ayat, Paste dan Terjemah, Siap. Yang penting, ayat tak tunggang terbalik. Translate Bahasa Inggeris tak pernah semudah ini !!

4) SEMAK EJA

Tulisan bahasa melayu dalam Microsoft Word banyak salah ejaan? Semua tulisan ada garisan merah dan dah tak boleh fokus yang mana ejaan betul atau salah? Dengan “software” ni, ejaan boleh di semak secara automatik berpandukan kamus bahasa melayu terkemuka. Selesai lagi satu masalah !!

5) HALAMAN JAWI

Nak taip dokumen dalam tulisan JAWI? Tak perlu bazir duit beli komputer/keyboard jawi. Taip je dalam Rumi, software terus tukarkan ke Jawi. Semak ejaan Jawi berpandukan software ni !

 

6) WORD EDITOR

Pakai Microsoft Word ‘Pirate’ atau ‘Starter Pack’ ke? mesti banyak problem kan? Nak beli yg Ori mahal kan? Carikata ni disertakan WORD EDITOR.. sama macam Microsoft Word… Lesen SEUMUR HIDUP..

7) PELBAGAI FUNGSI TAMBAHAN LAIN

Tak tau nak ‘pronounce’ bahasa inggeris? Tekan saja butang, keluar suara..belajar sebutan bahasa inggeris dengan betul guna software ni je..

Sebutan bahasa melayu pun ada.. software ni pakai suara artis malaysia. Software PERTAMA di malaysia ada sebutan bahasa melayu.. suara orang melayu..

 

Kesemua perisian ini terdapat dalam produk Carikata 5.0 yg mana merupakan perisian WAJIB untuk komputer anda.. Kerja anda akan lebih SENANG, CEPAT & TEPAT!

Berapa Riibu harga SEMUA software ni???
>> Bukan ribu.. RM290 jer..

Tapi, SEMPENA pelancaran produk terbaru ni.. kami nak OFFER 100 unit je dgn Harga tak masuk akal.

Whatsapp “carikata” ke 013-634 2828

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *